Curs: Surse de informare privind finantarea IMM – urilor

Camera de Comert si Industrie a Romaniei impreuna cu S.C. Euro Management Grup SRL, organizeaza un cursul cu tema Surse de informare privind finantarea IMM – urilor.

Scopul acestui curs este de a-i familiariza pe managerii IMM-urilor cu locurile de unde pot sa obtina informatii despre posibile surse de finantare (in special nerambursabila), atat surse de informare oficiale cat si neoficiale.

Acest curs isi propune sa ofere managerilor de IMM-uri un ghid referitor la sursele de informare privind potentialele finantari pentru organizatiile pe care le conduc:

– surse de finantare rambursabila (o imagine de ansamblu despre cum se pot atrage credite, parteneri, fonduri de investitii);

– surse de finantare nerambursabila (modul de abordare, conditii de eligibilitate, surse oficiale si neoficiale de informare);

– surse contracte publice (tipuri de contracte, reguli generale, surse de informare oficiale si neoficiale).

Workshop-ul va viza urmatorele:

– prezentarea modului de administrare a fondurilor alocate de Uniunea Europeana pentru sectorul privat din Romania;

– prezentarea regulilor (generale si specifice – acolo unde sunt disponibile) ce trebuie avute in vedere atunci cand se doreste obtinerea unei finantari si se va incheia cu alte surse de informare privind oportunitati de finantare, directa si indirecta, a activitatii unui IMM;

Grupul tinta este format din persoanele implicate in conducerea IMM-urilor precum si persoanele responsabile cu atragerea de noi surse de finantare si de noi oportunitati, acolo unde exista o astfel de pozitie.

Cursul se va desfasura in perioada
24 – 25 septembrie 2007, intre orele 9:00 – 17:00 in sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bd. Octavian Goga nr.2, sector 3, Sala Oltenia, intrarea E, tronson 3, etaj 6.

Lector: dl. Laurian TANASESCU, director general SC EURO MANAGEMENT GRUP SRL, cu experienta nationala si internationala in scrierea si derularea proiectelor.

Pentru mai multe detalii:

Tel.: 3190155

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.