Timisoara: Seminar de instruire privind Ghidul Aplicantului URBACT II si INTERREG IV

In data de 16 octombrie 2007, MDLPL va organiza seminarul de instruire privind Ghidul Aplicantului pentru potentialii beneficiari ai Programelor Operationale URBACT II si INTERREG IV C.

Scopul acestei intalniri este acela de a pregati potentialii beneficiari din jumatatea de vest a tarii pentru obtinerea finantarii in cadrul licitatiilor de proiecte care vor avea loc in cadrul celor doua programe.

In cadrul Programului URBACT II, prima licitatie de proiecte va fi lansata in octombrie 2007. Pentru acest Program MDLPL indeplineste rolul de Autoritate Nationala. In cadrul Programului INTERREG IV C, prima licitatie de proiecte a fost lansata la sfarsitul lunii septembrie si va avea termen de depunere a cererilor de finantare 15 ianuarie 2008. Pentru acest Program, MDLPL indeplineste rolul de Autoritate Nationala si Punct National de Contact.

In acest sens se organizeaza acest pentru judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Bihor, Hunedoara, Mehedinti, Gorj, Alba, Cluj, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Mures, Sibiu, Valcea, Olt, Dolj, Brasov, Sibiu, Arges si sunt incurajate sa participe autoritati publice, organisme de drept public si municipalitati, in calitate de potentiali beneficiari ai celor doua programe. Pentru fiecare program, vor fi disponibile 25 de locuri.

Formular inscriere

Pentru inscriere si informatii suplimentare, completati formularul de inregistrare si trimiteti-l pana la data de 09.10.2007, utilizand urmatoarele date de contact:

INTERREG IVC

[email protected]

Tel: 0372111326

URBACT II

[email protected]

Tel: 0372111375

Sursa: Ministerul Dezvoltarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.