VB Leasing va mari finantarile pentru echipamente la 50% din portofoliu

Compania si-a propus sa ajunga anul viitor in top 4 pe piata leasingului, cu finantari totale de 265 de milioane de euro.

Volksbank Leasing, companie membra a grupului austriac cu acelasi nume, intentioneaza sa se dezvolte puternic pe sectorul finantarilor pentru echipamente, ponderea acestora in totalul portofoliului urmand sa ajunga la 50% la sfarsitul anului viitor, fata de 30% in prezent.

Se estimeaza ca valoarea finantarilor acordate va ajunge la 265 de mil. euro in 2008, in crestere cu 20% fata de obiectivul pentru acest an, de 220 mil. euro.

Volksbank Leasing (VB Leasing) a incheiat 8.500 de contracte in primele noua luni ale anului, portofoliul companiei ajungand astfel la 25.000 de contracte. Valoarea bunurilor finantate in aceasta perioada a crescut cu 25% fata de primele noua luni din 2006, la 145 mil. euro.

Contractele de leasing pentru autoturisme reprezinta 65% din afacerile Volksbank Leasing, cele pentru camioane si echipamente pentru constructii – 35%, iar cele pentru alte categorii de echipamente – 5%.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.