Piraeus Bank Romania aduce IMM-urilor un nou produs de creditare

Piraeus Bank Romania lanseaza un nou produs de creditare destinat IMM-urilor: Piraeus Practical Loan. Acesta se adreseaza atat Intreprinderilor Mici si Mijlocii, cu o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 30.000 si 5.000.000 Euro, cat si intreprinzatorilor autorizati si liber profesionisti. Imprumutul poate fi acordat in Ron, Euro, Usd si Chf, plafonul maxim de creditare fiind de 500.000 Euro.

Unul dintre principalele beneficii ale noului produs este perioada lunga de creditare, de pana la 15 ani, care asigura un nivel mai scazut al ratei lunare. In felul acesta este facilitat accesul utilizatorilor la finantari importante, pentru a implementa proiecte mai ample de dezvoltare a afacerii.

Piraeus Practical Loan ofera clientilor avantajul unei perioade de gratie de maximum 12 luni, timp in care beneficiarul imprumutului plateste bancii numai dobanda, principalul urmand a fi restituit in rate lunare sau trimestriale, dupa incheierea perioadei de gratie stabilite.

Piraeus Practical Loan poate fi ultilizat in scopuri multiple, fiind conceput pentru a sustine eficient planurile de extindere ale Intreprinderilor Mici si Mijlocii.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.

Piraeus Bank Group este o prezenta internationala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Activele grupului au atins in primul semestru al acestui an, 37,2 miliarde Euro. Piraeus Bank Group are in acest moment 574 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ukraina.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.