Se asteapta propuneri de proiecte cu Ucraina

S-a lansat cea de a patra solicitare de propuneri de proiecte finantate in cadrul Programului de Vecinatate Romania – Ucraina 2004 – 2006 (Phare CBC 2006).

Prezenta solicitare de propuneri de proiecte este lansata simultan, pentru PHARE CBC 2006 si pentru TACIS CBC 2005, de catre cele doua Autoritati Contractante (MDLPL pentru PHARE CBC si Delegatia Comisiei Europene la Kiev pentru TACIS).

Peste 8 milioane de euro vor fi disponibili pentru solicitantii romani, in vederea finantarii de proiecte in domeniul Promovarii dezvoltarii socio-economice locale (Prioritatea 1, cu Masura 1.1. Extinderea si consolidarea sectorului turistic si Masura 1.2. Cooperarea economica transfrontaliera), Dezvoltarii sistemelor integrate de infrastructura transfrontaliera (Prioritatea 2, cu Masura 2.1. Dezvoltarea infrastructurii transfrontaliere de transport si de granita si Masura 2.2. Imbunatatirea managementului transfrontalier al mediului) si pentru realizarea de Actiuni “People to people” (Prioritatea 3, cu Masura 3.1. Fondul Comun al Proiectelor Mici).

Regiunile eligibile pentru acest program sunt:

– Pentru Romania: judetele Satu Mare, Maramures, Suceava, Botosani, Tulcea.

– Pentru Ucraina: Zakarpatska, Ivano-Frankivska, Odesska, Chernivetska.

Ghidul Solicitantului poate fi consultat la Secretariatul Tehnic Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Suceava (str. Mihai Eminescu nr. 8, 720183, Suceava, jud. Suceava) si pe site-urile: www.brctsuceava.ro si www.mdlpl.ro.

Termenul de depunere al proiectelor este 8 ianuarie 2007, pana la ora 16:00, ora locala.

Sursa: , Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.