Bacau: Conferinta despre obtinerea resurselor pentru agricultura si dezvoltare rurala

Fermierii si asociatiile de producatori agricoli din judetul Bacau au ocazia de a beneficia de experienta specialistilor in programele europene de finantare a agriculturii din Polonia si Romania in cadrul conferintei “Obtinerea resurselor pentru agricultura si dezvoltare rurala 2007-2013”, ce se va desfasura in municipiul Bacau pe 30 octombrie, la sala mare a Palatului Administrativ.

Conferinta este organizata de Institutia Prefectului, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si Compania europeana Destiny Funds, si se adreseaza potentialilor beneficiari ai fondurilor europene pentru agricultura.

Programul va cuprinde prezentarea de catre domnul Mikolaj Maywa, expert al Fundatiei pentru Sprijinirea Agriculturii Poloneze, a experientei Poloniei in accesarea fondurilor si implementarea proiectelor agricole prin Programul Operational Sectorial “Restructurarea sectorului alimentar si dezvoltarea zonelor rurale (2004- 2006): aspecte negative si pozitive”.

Participarea la aceasta conferinta este gratuita. Participantii vor primi materiale informative despre masurile din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala.

Sursa: Agra.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.