Modernizarea drumului Targu Frumos – Botosani bate pasul pe loc

Deputatul Radu Dragus se indoieste ca investitia la modernizarea drumului Targu Frumos – Botosani va fi finantata din bugetul pe 2008. Cum investitia apartine Companiei Nationale de Drumuri, Radu Dragus crede ca va fi ascunsa pe undeva.

Totusi, deputatul promite ca pentru modernizarea acestui drum, anul viitor vor intra in bugetul Botosaniului 2 milioane de lei, printr-un amendament la bugetul de stat. “Amendamentul va fi clar pentru a nu ascunde banii in bugetul Companiei si apoi sa se dea vina pe aceasta, ca nu a facut nimic. Aceasta este solutia pentru ca macar sa incepem anul viitor acest drum”, a spus dl Dragus, adaugand ca va sprijini initiativele administratiei locale, desi le considera haotice, izolate si fara o gindire coerenta.

Deputatul sustine ca acest drum trebuie sprijinit si de alte drumuri judetene si ca 6 milioane de euro ar fi suficienti pentru modernizarea drumului Targu Frumos – Botosani, obtinandu-se o banda jumatate pe sens. Cu toate acestea pot aparea si de aceasta data, ca si in cazul magistralei de gaz, probleme privind exproprierile.

Sursa: Evenimentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.