Flexible Business Loan, credite pentru IMM-uri de la Piraeus Bank Romania

Piraeus Bank Romania lanseaza Piraeus Flexible Business Loan, cel mai nou produs de creditare pentru IMM-uri aflat in portofoliul bancii.

Cu o documentatie simplificata si un timp scurt de acordare, Piraeus Flexible Business Loan este imprumutul cel mai usor de accesat din noua generatie de produse de creditare lansate de Piraeus Bank Romania.

Creditul este destinat intreprinderilor mici si mijlocii, aflate in portofoliul de clienti ai Piraeus Bank Romania, cu o cifra de afaceri cuprinsa intre 30.000 euro si 5.000.000 euro. Plafonul de creditare este de 25.000 euro sau echivalentul in lei (80.000 ron), iar perioada de maturitate este de 36 de luni. Imprumutul este acordat intr-o singura transa, in ron sau euro, in functie de optiunea beneficiarului.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing-ului.

Piraeus Bank Group este o prezenta internationala in ascensiune, concentrata in principal pe zona euroopei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Activele grupului au atins in primul semestru al acestui an, 40.4 miliarde euroo. Piraeus Bank Group are in acest moment 690 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ukraina.

Pentru mai multe detalii:

Madalina Nistor, Press Office Manager

Tel: 0728 942 027

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.