KPMG isi deschide un birou la Cluj

Operatiunile biroului vor fi conduse de unul dintre partenerii firmei din departamentul de audit. Biroul de la Cluj are deja peste 20 de angajati, care au urmat un stagiu de pregatire de circa patru-cinci luni.

Principalele activitati ale reprezentantei de la Cluj vor fi legate, in faza de inceput, de audit si de fiscalitate. KPMG va organiza, tot la Cluj-Napoca, in 23 noiembrie, o conferinta privind aspecte practice de ordin fiscal, de mediu si de optimizare a performantei in afaceri. Conferinta se adreseaza, in special, managerilor si specialistilor din domeniul financiar, contabil si fiscal, dar si directorilor generali.

KPMG prefera sa recruteze tinerii inca de pe bancile scolii, pentru a-i pregati potrivit standardelor sale profesionale. Acestia trebuie sa obtina, in functie de domeniul pe care vor sa se axeze, mai multe certificari profesionale.

Compania de consultanta si-a completat in aceasta toamna numarul de parteneri, ajungand la cifra 18. Jumatate dintre acestia sunt romani, iar ceilalti straini. De asemenea, ultimul expat care mai conducea filiala unei companii din Big Four in Romania, Victor Kevehazi, a fost inlocuit in luna octombrie de romanul Serban Toader in functia de Senior Partner la KPMG Romania.

Compania globala de consultanta opereaza in 148 de tari si are peste 115.000 de angajati. KPMG Romania are peste 550 de angajati, in cele trei birouri din tara (Bucuresti, Timisoara si Cluj) si in biroul din Chisinau. Cifra de afaceri pentru anul fiscal 2006-2007, a fost de 26,6 milioane de euro, cu o crestere de 45%. Principalii competitori ai companiei pe piata romaneasca sunt celelalte firme din Big Four – PwC, Ernst&Young si Deloitte.

Subsidiara din Romania a firmei de consultanta si-a dezvoltat in mod constant activitatile, din 1994, momentul patrunderii pe piata romaneasca, oferind in prezent servicii de audit, consultanta fiscala si consultanta de afaceri.

Sursa: Business Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.