Primaria Bacau se numara printre autoritatile care au atras cela mai multe fonduri UE in 2006

Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat, la Bacau, decizia Guvernului de a sustine proiectul de modernizare a pistei aeroportului din Bacau, acest proiect putand sa fie finantat in anul 2008, intrucat exista deja studiul de fezabilitate.

Primul-ministru, aflat intr-o vizita de lucru in Bacau, a vizitat societatea “Aerostar” si a apreciat modul in care a evoluat aceasta dupa privatizare.

Premierul Calin Popescu-Tariceanu a participat si la inaugurarea lucrarilor la noul spital municipal, aratand ca Guvernul a sprijinit Primaria pentru realizarea acestei investitii, in urma careia locuitorii municipiului Bacau, dar si cei din judet, vor beneficia de servicii medicale de calitate. Primul-ministru a precizat ca intre proiectele de infrastructura, sprijinite de Guvern in judetul Bacau, se numara modernizarea sistemului de termoficare, proiect de aproximativ 300 miliarde lei, soseaua de centura a municipiului Bacau – 2800 miliarde lei, podul de la Serbanesti – 345 miliarde lei.

De asemenea, Guvernul a alocat judetului Bacau aproximativ 900 miliarde lei pentru infrastructura din invatamant si peste 1.200 miliarde lei pentru infrastructura rurala, in baza Ordonantei nr. 7.

Sursa: Guvernul Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.