Seminar pentru aplicatii INTERREG IV Katowice, Polonia

Programul de cooperare interregionala INTERREG IV C a fost lansat oficial in data de 21 septembrie 2007, la Lisabona, cu ocazia Forumului Cooperarii Interregionale. La aceeasi data a fost lansata si prima licitatie de proiecte, avand ca termen de depunere, 15 ianuarie 2008.

Programul INTERREG IV C are un singur Secretariat Tehnic Comun, localizat la Lille, Franta. Au fost infiintate patru Puncte de Informare regionale in Valencia – Spania, Rostock – Germania, Katowice – Polonia si Lille – Franta, avand rolul de a sprijini potentialii beneficiari in dezvoltarea/ completarea cererii de finantare.

Punctul de Informare INTERREG IV C, localizat la Katowice, Polonia, este operational si ofera sprijin potentialilor beneficiari din Austria, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Slovacia, Slovenia, Bulgaria si Romania, in procesul de dezvoltare a cererii de finantare.

Sprijinul oferit implica organizarea de Consultari individuale si Seminarii pentru potentialii beneficiari.

In data de 10 decembrie 2007, se va organiza la Katowice un seminar pentru potentialii beneficiari INTERREG IV C. Evenimentul va avea loc la QUBUS Hotel Prestige, Katowice, St. Uniwersytecka, nr. 13.

Cu aceasta ocazie vor fi lansate si activitatile Punctului de Informare Est.

In urmatoarele perioade se vor organiza consultari:

– 26 – 27 noiembrie la Katowice;

– 3 – 4 decembrie la Katowice;

– 10 – 11 decembrie la Katowice;

– 19 decembrie la Vienna.

Agenda

Formular inscriere

Sursa: Ministerul Dezvoltarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.