BCR lanseaza noi produse bancare dedicate pentru IMM-uri

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, la inceputul acestei saptamani, 3 noi produse destinate exclusiv intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) si anume linia de credit – Ideal Curent BCR, creditul de investitii – Ideal Invest BCR si pachetul Ideal BCR, care imbina componente de finantare si componente de cash management.

Principalele atuuri ale noilor produse de finantare pentru IMM rezulta din faptul ca imprumuturile se pot aproba in 24 de ore din momentul in care clientul depune documentatia de credit precum si din flexibilitatea sistemului de garantii solicitate de banca, deosebit de avantajos pentru client. Finantarile din gama Ideal BCR reprezinta exact solutia de care au nevoie intreprinderile mici si mijlocii pentru dezvoltarea afacerilor. In plus, Pachetul Ideal BCR asigura flexibilitate, clientul avand posibilitatea de a introduce in componenta acestuia o gama larga de produse si servicii optionale la costuri avantajoase comparativ cu cele rezultate prin utilizarea separata a fiecareia dintre componentele sale.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 16,5 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 536 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Banca pune la dispozitia clientilor o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking si e-commerce, emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 1.400 de aparate si de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card – 12.000 de POS. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcanta prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Grupul Erste este unul dintre liderii sistemului financiar din Europa Centrala si de Est, cu peste 50.000 de angajati care deservesc peste 16 milioane de clienti in mai mult de 2.700 de unitati din 8 tari. Grupul Erste gestiona, la 30.06.2007, active in valoare de 198 miliarde EUR, inregistra un profit net de 566 milioane EUR si un ROE de 13,8%.

Pentru informatii suplimentare:

Corneliu Cojocaru, Purtator de cuvant al BCR

Tel. 312.00.56

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.