Incepe cea de-a doua editie a Targului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii

Cea de-a doua editie a Targului Regional pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (TIMM) 2007, organizat de catre Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (IMM), Turism si Profesii Liberale prin intermediul Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Iasi va avea loc in perioada 12 – 16 decembrie.

Evenimentul se va desfasura la Sala Olimpica de Atletism Bacau, unde vor putea participa expozanti din intreaga Regiune Nord-Est.

Acest targ isi propune promovarea spiritului antreprenorial, stimularea dezvoltarii afacerilor si ocuparii fortei de munca in domeniul IMM, facilitarea contractelor dintre potentialii intreprinzatori si agentii economici care ofera servicii pentru sectorul IMM in scopul cresterii numarului intreprinzatorilor de succes si imbunatatirii performantelor economice si tehnice.

Pe langa microintreprinderi, vor mai participa in calitate de expozanti si institutiile publice si private printre care se regasesc institutii guvernamentale, camere de comert, banci, fonduri de garantare si firme de consultanta.

Sursa: Ziua de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.