Acreditare pentru fondurile europene

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a acreditat Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) Iasi pentru derularea Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR). Acreditarea APDRP s-a bazat pe implementarea Planului de Remediere trasat Agentiei la acreditarea provizorie, precum si pe verificarea facuta de compania de audit independenta Deloitte Audit, potrivit standardelor internationale de audit.

Aceasta acreditare confirma faptul ca Agentia este pregatita institutional si procedural sa implementeze fondurile europene pentru dezvoltare rurala. Dupa ce Comisia Europeana isi va da acordul pentru implementarea Planului National de Dezvoltare Rurala 2007 – 2013, vor putea fi lansate cererile de proiecte pentru finantare europeana prin FEADR.

APDRP indeplineste toate criteriile de acreditare privind structura organizatorica, standardele de resurse umane si relatiile publice, procedurile interne, securitatea sistemului informatic, precum si alte activitati specifice.

Sursa: Ziua de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.