Se cer bani de la Guvern pentru proiectele Iasi 600

Primarul din Iasi vrea ca Guvernul sa devina partener la evenimentele care vor avea loc anul viitor, cu ocazia a sase secole de atestare documentara a orasului.

Parcul Artelor, Zilele Revistei Convorbiri literare – 141 de ani de aparitie, Premiul International de poezie Mihai Eminescu, Gala revistelor culturale, Festivalul oraselor infratite, Festivalul Nocturnis, Festivalul International de Teatru pentru Copii si Tineret Luceafarul, Festivalul de Teatru Neconventional ArtForumFest, Festivalul Studentesc de Teatru Contemporan Contemporanis, Iasi – orasul culturii vizuale contemporane (Galeria 600), Europa din cartierul tau, Iasi Newjazz Festival si Festivalul International al Mesterilor Populari Europeni sunt proiectele selectate de sefii municipalitatii la care ar putea contribui financiar si Executivul.

Sunt 320 de proiecte propuse. Pentru acestea a fost solicitata o suma de 300 miliarde lei. S-a luat o decizie si in ceea ce priveste sloganul si logo-ul care vor insoti orice eveniment organizat de catre primarie anul viitor.

Sursa: Ziua de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.