ProCredit Bank Romania si-a inceput activitatea in Bacau

Pe 15 ianuarie, ProCredit Bank si-a inceput activitatea in Bacau prin deschiderea unei sucursale ce poate fi gasita in Calea Marasesti, nr. 90 si 104 B. Intr-o locatie usor accesibila, ProCredit Bank ofera actualilor si potentialilor clienti o gama larga de servicii financiar – bancare care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Deschiderea sucursalei din Bacau face parte din strategia de extindere pentru anul 2008 ce se adreseaza mai ales zonelor cu puternic potential de afaceri, reteaua ProCredit Bank ajungand in acest moment sa numere 36 locatii in Bucuresti si in tara.

ProCredit Bank – sucursala Bacau ofera clientilor sai atat servicii bancare, incepand de la conturi curente, Depozite la Termen, Depozite pentru Pensionari, Planuri de Economisire, conturi de economii, 3 tipuri de carduri de debit: VISA Electron, VISA Business Electron si Maestro, cat si o gama variata de produse de finantare ce se adreseaza afacerilor foarte mici, intreprinderilor mici si mijlocii si producatorilor agricoli.

Toate produsele de creditare din oferta ProCredit Bank au fost create pentru a acoperi categorii diverse de nevoi de finantare ale clientilor. Astfel, sucursala Bacau pune la dispozitia clientilor credite pentru investitii, linii de credit pentru capital de lucru, credite pentru capital de lucru si pentru nevoi multiple pe termen scurt si mediu, descoperiri de cont pentru acoperirea nevoilor de lichiditati, scrisori de garantie bancara si acreditive.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.