Gaura de un milion de dolari la Primaria Vaslui

Un scandal de proportii zguduie primaria Vaslui, dupa ce s-a aflat ca 27 miliarde lei vechi, primiti de la Guvern pentru constructia unui minihotel la stadionul Municipal au disparut fara urma. Banii au venit la finele anului trecut, fiind trecuti in fondul de rulment.

La inceputul anului 2008 banii au fost luati din cont si folositi in alte scopuri. Cel care a descoperit intreaga tarasenie este Dan Marian. La sfarsitul anului 2007, Guvernul Romaniei a alocat prin HG suma de 27 de miliarde de lei vechi. Banii au fost furati, transferandu-se la firma unui vechi client al primarului, pentru noul sediu al primariei.

Victor Cristea, s-a apucat de campanie electorala pe banii contribuabililor. Edilul a dat ordin Finantelor Publice Locale sa trimita scrisori cu instiintari de plata, tuturor contribuabililor din oras. In plic, alaturi de instiintare au aparut si cateva hartii semnate de Cristea, in care acesta explica ce a realizat in ultimul mandat. Situatia este cu atat mai ciudata, cu cat conducerea PSD Vaslui a anuntat ca primarul Cristea nu va mai candida pentru un nou mandat.

Sursa: Romania Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.