Echipamente de gravare laser pentru permisele de conducere cu fonduri europene

La sfarsitul anului 2007 s-a semnat contractul aferent proiectului “Achizitie de echipamente de gravare laser pentru permise de conducere”, parte a Programului PHARE National 2005, finantat de Uniunea europeana.

Beneficiarul acestui proiect este Ministerul Internelor si Reformei Administrative – Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor iar Autoritatea de Implementare este reprezentata de Ministerul Transporturilor.

Valoarea contractului este de 681.120 euro, din care 501.713 euro reprezinta fonduri nerambursabile PHARE si 179.407 euro cofinantarea asigurata de Ministerul Internelor si Reformei Administrative – Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

In cadrul acestui proiect se vor achizitiona 5 echipamente pentru gravarea laser a permiselor de conducere in conformitate cu cerintele Directivelor UE. Aceste echipamentele vor imbunatati capacitatea Ministerului Internelor si Reformei Administrative – Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor in aplicarea legislatiei Uniunii europene.
Proiectul are ca termen de finalizare luna februarie 2008.

Pentru mai multe detalii:

Liliana Barna, Director General, DGRFE, Ministerul Transporturilor

Fax: 319.61.78

E-mail: [email protected]

Sursa: Ministerul Transporturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.