Asistenta tehnica pentru pregatirea unor lucrari de reabilitare pentru poduri si tuneluri de cale ferata

La sfarsitul anului 2007 s-a semnat un contract aferent proiectului de “Asistenta tehnica pentru pregatirea unor lucrari de reabilitare pentru poduri si tuneluri de cale ferata, parte a Programului PHARE CES 2005, finantat de Uniunea europeana. Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise consortiului format din Prointec SA, Louis Berger SAS si SC Consis Proiect SRL.

Beneficiarul acestui proiect este Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, unitate care functioneaza sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

Valoarea contractului este de 6.890.000 euro, din care 6.813.521 euro reprezinta fonduri nerambursabile PHARE si 76.479 euro cofinantarea nationala.

Acest proiect va pregati documentatia pentru viitoarele proiecte de lucrari de reabilitare a podurilor si tunelurilor feroviare finantate prin fondurile structurale in cadrul Programului Operational “Transport” 2007 – 2013. Aceasta documentatie va cuprinde studiul de fezabilitate pentru pachetul majoritar de investitii, documentatia de aprobare a finantarii prin Fondul european de Dezvoltare Regionala, proiectele tehnice, documentatiile de atribuire pentru lucrari si pentru supervizare, precum si planurile de intretinere, etc.

Proiectul are ca termen de finalizare luna noiembrie 2008.

Pentru mai multe detalii:

Liliana BARNA, Director General, DGRFE, Ministerul Transporturilor

Fax: 319.61.78

E-mail: [email protected]

Sursa: Ministerul Transporturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.