Baia Mare: 100 de milioane de euro pentru infrastructura

Primaria Municipiului Baia Mare intentioneaza sa continue investitiile in infrastructura prin atragerea de fonduri europene in valoare de aproximativ 100 de milioane de euro.

“Din aceste fonduri, intentionam sa finalizam reabilitarea retelelor de apa ale orasului, canalizarea, dar si sa continuam reparatia si intretinerea drumurilor. Programul de regenerare urbana este, de fapt, o continuare a proiectelor finantate pe suportul ISPA si are in vedere modernizarea infrastructurii urbane. Pe langa sumele atrase, bugetul local va contribui cu o suma importanta la toate proiectele din acest an”, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel.

Edilul orasului a precizat ca toate proiectele legate de modernizarea municipiului Baia Mare, desfasurate pe alte proiecte decat ISPA, vor continua pe toata durata acestui an. Anghel a mai declarat ca, deocamdata, in urmatoarele luni, nu se intrevad investitii masive in zona, desi mai multe companii straine studiaza posibilitatea deschiderii unor baze de productie la periferia municipiului Baia Mare.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.