Prefectul de Neamt a cerut promovarea fondurilor structurale, cu precadere in mediul rural

In cursul saptamani trecute, prefectul judetului Neamt a propus institutiilor publice implicate in promovarea fondurilor structurale, reunirea eforturilor de informare a potentialelor beneficiari cu privire la accesarea fondurilor europeneintr-o prima etapa, prefectul a solicitat reprezentantilor acestor institutii realizarea unui plan propriu de masuri, care ulterior sa fie reunit in Programul judetean de actiuni privind promovarea modalitatilor de accesare a fondurilor structurale. Prefectul a solicitat ca acest program comun de actiuni sa fie elaborat pana pe data de 20 februarie.

“Este momentul sa acceleram ritmul de informare a autoritatilor locale si a cetatenilor , cu precadere a celor din mediul rural, si sa facem acest lucru printr-un program armonizat. Am insistat, in timpul acestei intalniri, pe organizarea unor actiuni utile pentru participanti, urmate de monitorizari concentrate pe rezultate” a precizat prefectul Toader Mocanu.

La intalnirea de lucru au participat Agentia de Dezvoltare Nord-Est, Unitatea de Implementare a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Consiliul Judetean, Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca, Agentia pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Agentia de Plati si Interventii in Agricultura, Autoritatea de Sanatate Publica, Oficiul pentru Protectia Consumatorului, Inspectoratul Judetean scolar, Oficiul pentru Concurenta, Directia Agricola, Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Sursa: Prefectura judetului Neamt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.