Fondurile Europene Postaderare – accesarea si absorbtia fondurilor structurale

Pe parcursul lui 2007 se va derula o noua serie de sesiuni regionale ale Atelierului de lucru “Fondurile Europene Postaderare – accesarea si absorbtia fondurilor structurale”. Acestea reprezinta continuarea proiectului pilot de informare si constientizare derulat pe parcursul anului 2007.

Vor fi reluate cate doua sesiuni pentru fiecare regiune de dezvoltare, pentru a pune in discutie, la nivel concret si practic, problematicile locale specifice legate de accesarea fondurilor europene.

Pentru regiunea de dezvoltare 3 Sud Muntenia si 8 Bucuresti Ilfov, prima sesiune a atelierului de lucru regional va avea loc in 28-29 februarie 2008 la Sinaia, Hotel Mara. Termenul limita de inregistrare este 22 februarie 2008.

Pentru regiunea de dezvoltare 2 Sud Est, prima sesiune a atelierului de lucru regional va avea loc in 6 – 7 martie 2008 la Galati, Hotel Galati. Termenul limita de inregistrare este 29 februarie 2008.

Conceptual, atelierul de lucru se va desfasura pe durata a 2 zile, cu participarea extraordinara a echipelor institutiilor administratiei centrale si locale implicate in derularea fondurilor structurale si a expertilor din domeniul financiar bancar.

Sursa: CreditEuropeIMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.