Targu-Neamt cauta finantare pentru a-si crea un brand turistic local

modernizare, fonduri europene, finantare, POR

Proiectul a fost depus spre finantare in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 5 “Dezvoltarea durabila si promovarea turismului”.

Primaria Targu-Neamt a demarat un proiect menit sa resusciteze turismul in zona, prin cresterea numarului de turisti, dar si a perioadei de sedere in aceasta zona. Primaria Targu-Neamt a depus curand spre finantare, din fonduri structurale, un proiect de promovare a produselor turistice ale zonei, in scopul atragerii unui numar mai mare de vizitatori.

Proiectul a fost intitulat “Valea Ozanei… mit si legenda”, iar valoarea totala este de 573. 342 de lei noi, din care 9.636 lei sa fie suportati din bugetul local, suma reprezentand contributia solici-tantului la cheltuielile eligibile. Durata proiectului ar trebui sa fie 22 de luni de la data semnarii contractului de finantare si este menit, potrivit notei de fundamentare, sa asigure “promovarea produselor turistice din arealul Targu-Neamt, in vederea cresterii atractivitatii turistice la nivel national si international”.

Mai multe detalii: www.financiarul.com

Sursa: Financiarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.