Judetul Suceava vrea sa atraga cat mai multe fonduri din programul operational sectorial

Consiliul Judetean Suceava va face parte din Secretariatul tehnic permanent al Postului regional pentru ocupare si incluziune sociala a Regiunii de Dezvoltare Regionala Nord-Est.


Aceasta la invitatia Universitatii “Petre Andrei” din Iasi, in cadrul careia functioneaza un centru permanent de pregatire a personalului din administratia locala din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, in vederea absorbtiei fondurilor structurale.

Demersul are loc pe fondul deschiderii a 16 linii de finantare pentru 15 domenii de interventii finantate prin Programul Operational Sectorial (POS). Este vorba despre trei proiecte strategice, respectiv cele dezvoltarea resurselor umane; cresterea adaptabilitatii lucratorilor si intreprinderilor si dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor pentru partenerii sociali si societatea civila.

Pe 17 martie, Universitatea “Petre Andrei” va sustine o sesiune de proiecte pe marginea tematicii amintite, executivul sucevean incercand sa acceseze fonduri cat mai consistente.

Sursa: Evenimentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.