S-a deschis sezonul finantarilor pentru ONG

Asociatiile si fundatiile din municipiu pot primi finantare de la bugetul local. In acest an a fost prevazuta o suma totala de 640.000 lei pentru cofinantarea proiectelor depuse de ONG-uri.

“Termenul depunerii proiectelor este 1 aprilie. Acest termen este valabil in cazul proiectelor de interes public, cu exceptia celor care vizeaza cultura scrisa”, a declarat Cosmin Coman, director executiv in cadrul Primariei.

Pentru proiectele depuse pana la data de 1 aprilie este disponibila o suma de 440.000 lei. Municipalitatea poate cofinanta cu pana la 60% un proiect care presupune domenii precum social, educatie, tineret, cultura sau sanatate.

Acelasi concurs de proiecte va fi organizat si pe data de 2 iunie si 1 septembrie, in functie de fondurile disponibile. “Pentru cultura scrisa, adica editarea de carti, reviste, exista un program special. Aceste proiecte pot fi depuse pana pe data de 15 aprilie. Suma disponibila este de 200.000 lei. Pentru detalii suplimentare se poate consulta pagina de internet a Primariei”, a explicat Coman.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.