Memorandum de intelegere pentru Programul Operational INTERACT II

Executivul a aprobat initierea negocierilor privind proiectul de “Memorandum de intelegere pentru Programul Operational INTERACT II”.

In perioada de programare 2007-2013, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor gestioneaza Programul de Cooperare Interregionala INTERACT II, in calitate de Autoritate Nationala.

Programul Operational INTERACT II are drept obiectiv cresterea eficientei si eficacitatii programelor si proiectelor de cooperare teritoriala in perioada de programare 2007-2013 prin organizarea de conferinte, seminarii, studii, baze de date destinate structurilor implicate in managementul si implementarea Programelor Operationale aferente cooperarii teritoriale europene, in toate tarile din Uniunea Europeana plus statele asociate – Norvegia si Elvetia.

In cadrul acestui program de cooperare teritoriala, statele partenere semneaza un Memorandum de intelegere ce stipuleaza institutiile cu rol in gestionarea programelor, atributiile acestora, precum si descrierea sistemului de control si a circuitelor financiare.

Conform regulamentelor comunitare relevante si deciziilor luate intre partenerii din program, acest Memorandum va fi semnat si aprobat de toate statele partenere, in vederea asigurarii demararii unei implementari corecte si eficiente a programului.

Sursa: , Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.