Conferinta de informare PNDR

Campania de promovare a Programului National de Dezvoltare Rurala, program finantat de Uniunea Europeana, continua cu o noua conferinta de informare ce se va desfasura in orasul Braila, la Prefectura – Sala Mare, in data de 28 martie incepand cu ora 10.30.

La actiunea organizata de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale vor participa potentiali beneficiari ai celor 10 miliarde euro fonduri nerambursabile destinate dezvoltarii satului romanesc, reprezentanti ai autoritatilor locale si ai firmelor de consultanta si proiectare.

Conferinta se va bucura de participarea domnului Calin Popescu Tariceanu, Prim-ministru al Guvernului Romaniei si a domnului Dacian Ciolos, Ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Alaturi de reprezentantii Ministerului Agriculturii si ai Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit se vor afla, in calitate de lectori, reprezentantii institutiilor financiare care si-au manifestat interesul de a sprijini potentialii beneficiari in accesarea fondurilor publice nerambursabile.

Sursa: Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.