Panouri pentru proiectele finantate de UE

Toti cei care au beneficiat de finantare proiectelor prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE), Axa Prioritara “Un sistem inovativ si ecoeficient de productie”, domeniul de interventie “Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM”, trebuie sa monteze panouri care sa afiseze sursa finantarii.

Panourile trebuie confectionate dintr-un material rezistent si sa fie pozitionate intr-un loc cat mai vizibil. Acestea trebuie sa includa un spatiu in care se va mentiona faptul ca proiectul este cofinantat de UE prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Afisajul va contine sigla Uniunii Europene, cu steagul si fara prescurtari, titlul si valoarea proiectului, precum si mentionarea contributiei financiare a UE. Marimea caracterelor pentru mentionarea contributiei financiare a Uniunii Europene va fi aceeasi ca si cea folosita pentru informatiile referitoare la cofinantarea nationala, si nu mai mica de 50% din fontul folosit pentru scrierea titlului proiectului.

Si numele beneficiarul si al contractorului, termenul limita de executie sau mentiunea POS CCE trebuie sa apara pe panouri.

Sursa: Curentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.