Proiect de 72 de milioane de euro pentru alimentarea cu apa in judetul Giurgiu

Primaria municipiului Giurgiu a primit raspuns favorabil de la Comisia Europeana privind realizarea si finantarea unui proiect de extindere si reabilitare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare in judetul Giurgiu.

“Asteptam de mult acest raspuns, iar aprobarea acestui proiect este o mare bucurie pentru mine, pentru ca acum vom putea realiza alimentarea cu apa, canalizarea si statii de epurare pentru tot municipiu, avand in vedere ca 40% din locuitorii acestuia nu beneficiaza de aceste servicii”, a declarat primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu.

Proiectul are o valoare de 72 de milioane de euro, din care 68 de milioane de euro sunt fonduri europene. Proiectul se va realiza in perioada 2008-2012 si de acesta vor beneficia municipiul Giurgiu si alte trei localitati din judet, respectiv Mihailesti, Bolintin Vale si Slobozia.

Urmatorul proiect de anvergura pentru judet este realizarea gropii ecologice de deseuri a judetului, care va insemna o investitie de 36 de milioane de euro si a carei constructie va incepe la finalul acestui an.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.