Seminarii de informare si instruire destinate microintreprinderilor

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest organizeaza patru seminarii de informare si instruire destinate microintreprinderilor, cu scopul de a informa potentialii aplicanti asupra posibilitatilor de accesare a fondurilor structurale, in cadrul domeniului major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”. La aceste intalniri vor fi prezenti reprezentanti ai ADR Vest, ai Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, precum si reprezentanti ai microintreprinderilor.

Pentru a veni in sprijinul potentialilor aplicanti, cele patru seminarii de informare si instruire privind domeniul major de interventie 4.3 – “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor” din cadrul POR 2007 – 2013, vor avea loc dupa cum urmeaza:

  • Timisoara, in data de 15 aprilie 2008, incepand cu ora 11:00 la Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri;
  • Arad, in data de 18 aprilie 2008, incepand cu ora 11:00 la Sala 70 din cadrul Primariei Arad;
  • Resita, in data de 17 aprilie 2008, incepand cu ora 11:00 la Sala de sedinte de la et. I din cadrul Consiliului Judetean Caras- Severin;
  • Deva, in data de 22 aprilie 2008, incepand cu ora 11:00 la Sala Mare din cadrul Inspectoratului scolar al judetului Hunedoara din municipiul Deva.

In cadrul seminariilor se vor prezenta aspecte practice legate de posibilitatile de accesare a fondurilor nerambursabile de catre microintreprinderile din Regiunea Vest, elaborarea si evaluarea Cererilor de Finantare, prezentarea criteriilor de eligibilitate, completarea Cererii de Finantare.

Participarea la aceste seminarii este gratuita. Microintreprinderile din Regiunea Vest interesate sa participe la aceste evenimente sunt invitate sa ne confirme participarea la nr. de telefon 0256/491.981 sau la adresa de e-mail [email protected], persoana de contact d-ra Andreica Gabriela, Consultant Implementare Program Operational Regional.

Din suma indicativa alocata Regiunii Vest pentru perioada 2007 – 2013 in cadrul acestui domeniu de interventie, respectiv 20.69 milioane Euro, pentru primul apel de proiecte care are ca termen limita de depunere data de 16 iunie 2008, sunt disponibile 4.08 milioane Euro pentru microintreprinderi.

In cadrul acestui domeniu de interventie pot depune proiecte: societatile comerciale sau societatile cooperative care se incadreaza in categoria microintreprinderilor, conform Legii 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii IMM, cu modificarile si completarile ulterioare.

Vor fi finantate proiectele care vizeaza: achizitionarea de echipamente si tehnologii noi, achizitionarea de sisteme IT, construirea / extinderea / modernizarea spatiilor de productie / prestari de servicii ale microintreprinderilor.

Sursa: Agentia de Dezvoltare Rurala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.