Iasi: Sute mii lei pentru proiectele culturale

Municipalitatea ieseana a alocat fonduri de 200.000 lei pentru implementarea unor proiecte culturale cu partenerii din organizatiile nonguvernamentale.

Primaria a facut o serie de invitatii asociatiilor si fundatiilor interesate de punerea in aplicare a diferitelor proiecte ce tin de cultura scrisa. Au fost inregistrate sase proiecte din partea revistei Convorbiri Literare, asociatia Compania Fabrica de Arta si Productie Teatrala (FAPT), fundatia Poesia, fundatia Timpul, editura Timpul si revista Feed Back.

Proiectele depuse vizeaza promovarea si continuarea activitatilor ce tin de cultura scrisa, primaria acordand sprijin asociatiilor care vin cu propuneri viabile.

Saptamana viitoare se va intruni comisia de cultura, constituita la nivelul Primariei, pentru a analiza proiectele. Dupa aceste discutii se va hotari daca proiectele vor primi finantare. In cazul acestor proiecte, beneficiarii finantarilor trebuie sa vina cu 40 la suta din valoarea proiectului, restul urmand sa fie suportat de municipalitate.

Sursa: Ziua de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.