Noua fermieri prahoveni au primit banii pe Masura 112

Masura 112, Prahova, tineri, fermieri, fonduri europene, proiecte

Sumele nerambursabile primite, reprezentand 60% din valoarea proiectelor, sunt cuprinse intre 25.000 si 63.000 lei, valoarea totala a celor noua proiecte finantate in judet fiind de aproximativ 500.000 lei.

“Numarul tinerilor fermieri care vor primi fonduri nerambursabile in cadrul Masurii 112 poate ajunge la 100, pana la sfarsitul acestui an”, a spus Cosma.

Presedintele CJ Prahova a afirmat ca in domeniul agricol au mai primit finantare, pentru ferme de subzistenta, alte 73 de proiecte. Mircea Cosma sustine ca pana in anul 2014 bugetul judetului va fi de 12 ori mai mare fata de cel actual, prin atragerea fondurilor europene pe patru mari programe.

“Pe masura 322 urmeaza sa primim o finantare de 167 milioane euro, cu alti 146,72 milioane euro urmeaza sa fie finantat Master Planul Apa-Canal, a carui finantare va fi semnata pe data de 23 septembrie. Un alt program important este Master Planul pentru Managementul Deseurilor, in valoare de 40,35 milioane euro, a carui finantare va fi semnata la Bruxelles, in data de 6 octombrie iar prin Polul de Crestere Ploiesti-Prahova se vor mai primi alti 97 milioane euro” – a mai precizat Mircea Cosma.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.