Specificul si provocarile managementului proiectelor de investitii si al achizitiilor publice in cadrul Fondurilor Structurale

Jobul unui manager de proiect incepe de la punctul “0” al dezvoltarii, el actionand in permanenta ca interfata intre client, designer si antreprenorul general. El coordoneaza toate etapele si se asigura ca proiectul este predat la timp. In Romania avem de acoperit un gol intre dirigentia de santier si managementul de proiect, in asa fel incat deseori trebuie sa asiguram site managementul. In functie de anvergura proiectului, avem echipe intregi la fata locului.

Eurolink – Casa Europei, in parteneriat cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea” vor organiza in perioada 9-10 mai 2008 o sesiune intensiva de training, sub genericul “Specificul si provocarile managementului proiectelor de investitii si al achizitiilor publice in cadrul Fondurilor Structurale. Studiu de caz pe componenta de proiectare arhitecturala si tehnica in proiectele de infrastructura”.

Sesiunea de training se va desfasura la Bucuresti, pe baza de prezentari, exercitii asupra unor studii de caz, sesiuni de intrebari si raspunsuri, in sistem de proiectie video.

Coordonatorul stiintific al sesiunii de training este Certified Management Consultant (CMC) Radu Pascu, profesor asociat la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu si colaborator permanent al Programului National de Formare a Expertilor si Consultantilor in Proiectele cu Fonduri Europene, initiat de Eurolink – House of Europe, in cooperare cu Universitatea Romana “Gheorghe Cristea”.

Cursantii beneficiaza in cadrul contributiei banesti de:

– materiale de baza ale sesiunii de training in fomat tiparit;

– mapa cu documente anexa;

– CD cu continutul integral al materialelor bibliografice;

– sedinta de consiliere individuala, la cerere;

– pauze de cafea si networking;

– Certificat de Absolvire, eliberat de Universitatea Romana de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea”, membra a Federatiei Europene a Scolilor cu Acces la Diploma Europeana.

Pentru informatii suplimentare:

Secretariatului Casei Europei

Tel/Fax: (021) 2304997

E-mail: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.