BRD lanseaza un pachet de produse pentru microintreprinderi si persoane fizice autorizate

Groupe Societe Generale a lansat un pachet de produse adresat clientelei de persoane fizice autorizate, microintreprinderi si intreprinderi mici. Pachetul BRD Profit este conceput ca o solutie “la cheie” pentru optimizarea tratarii operatiunilor curente care ii asigura clientului accesul simplificat la o gama larga de produse si servicii bancare si reduceri semnificative fata de achizitia individuala a acestora.

Disponibil in lei, pachetul BRD Profit cuprinde un cont curent, un card business atasat acestuia, finantare prin descoperit autorizat de cont de pana la 20.000 lei, internet banking si o solutie de acceptare la plata a cardurilor (POS).

Costul pachetului este reprezentat de un abonament lunar unic. Acesta acopera costul gestiunii contului curent, a cardului business, comisionul de acordare a descoperitului de cont, abonamentul internet banking si/sau chiria POS. Astfel, printr-un efort financiar mai redus, clientul isi gestioneaza mai bine costurile si isi esaloneaza mai usor cheltuielile.

“Profit” este primul pachet de produse BRD adresat clientelei de persoane fizice autorizate si persoane juridice. Banca mai detine in portofoliu o serie de pachete de produse si servicii adresate persoanelor fizice (pachetele BRD Clasic, Select si Premium), tinerilor (pachetele BRD Sprint si Student) si romanilor care lucreaza in strainatate (Pachetul Drum Bun).

Sursa: BankNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.