Libra Bank da medicilor credite pe loc la RomMedica

In perioada 07-10 mai, Libra Bank participa la expozitia de aparatura medicala RomMedica desfasurata in Bucuresti, la Romexpo.

Medicii, care reprezinta peste 70% din segmentul de profesii liberale al portofoliului de clienti Libra Bank, pot aplica in timpul expozitiei pentru un credit HIPOCRATE pentru investitii, fie in varianta standard, fie in varianta de credit cu dobanda zero in cazul achizitiilor de la furnizorii cu care Libra Bank a semnat parteneriate. Dosarele de creditare vor fi evaluate pe loc.

Totodata, pe durata RomMedica si ulterior, pana la 30 iunie, atat medicii ca persoane fizice, cat si cabinetele medicale, spitalele si firmele cu profil medical pot beneficia, alaturi de ceilalti clienti, de promotia “Depozitele Libra Bank. Solutii magice” daca isi constituie la Libra Bank depozite noi, in lei, la termen, cu dobanda fixa si plata la scadenta. Promotia consta in acordarea unui bonus de +0,6% la dobanda standard pentru acest tip de depozite, iar in functie de termenul pentru care acestea sunt constituite, dobanda poate ajunge pana la 11,1% pe an.

In afara perioadei acestei promotii, medicii si membrii familiilor lor (sot/sotie, fiu/fiica, parinti/socri) primesc in mod constant la Libra Bank un bonus de +0,25% la dobanda standard la depozitele in RON, EUR, USD.

Libra Bank s-a pozitionat, din 2004, ca “partenerul financiar al sectorului medical”, obtinand premiul de excelenta pe acest segment in 2005, si si-a extins treptat portofoliul in sfera profesiilor liberale, obtinand un nou premiu in 2007. In timp ce peste 3.800 de clinici private, cabinete si laboratoare medicale au devenit clienti ai Libra Bank, banca si-a diversificat produsele si solutiile financiare dedicate sectorului sanitar, ajungand sa furnizeze oferta cea mai cuprinzatoare de pe piata:

  • Creditele HIPOCRATE pentru investitii sau cu obiect nedeterminat;

  • Creditul HIPOCRATE cu dobanda 0% si discount de la furnizori;
  • Linia de credit HIPOCRATE Adepto pe 3 ani;
  • Creditul HIPOCRATE Start-Up;
  • Depozitele HIPOCRATE cu bonus +0,25% pentru personalul medical si membrii familiilor acestora;
  • Cardurile LIBRA MEDICAL si LIBRA BUSINESS PROFESSIONALS.

Informatii de suport

Libra Bank este, din anul 2003, membra a fondului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, cu investitii de peste 3 miliarde USD in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane USD in Romania.

Structura portofoliului de credite al Libra Bank cuprinde: profesii liberale in proportie de 30%; clienti corporate 47%; clienti persoane fizice 23%. Peste 70% din numarul clientilor Libra Bank cu profesii liberale este reprezentat de medici. Volumul creditelor acordate profesiilor liberale in 2007 a fost de 83,611,767 RON, reprezentand 31.78% din volumul total al creditelor acordate de Libra Bank. Soldul creditelor pentru profesii liberale valabil la 31.12.2007 era de 124,809,151 RON, Libra Bank estimand pentru anul 2008 o crestere de pana la 50%.

La DENTA 2008, Libra Bank a solutionat pe loc 47 de cereri primite din partea cabinetelor stomatologice si laboratoarelor de tehnica dentara, acordand un volum de credite de peste 1.200.000 RON.

Persoana de contact:

Alina Vasile – Director, Divizia de Marketing si Comunicare LIBRA BANK

Tel: 021-208.80.21

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.