Fonduri ISPA pentru constructia variantei de ocolire a municipiului Sibiu la standard de autostrada

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A. a semnat un nou contract cofinantat de Comisia Europeana prin Facilitatea ex-ISPA si de catre Guvernul Romaniei prin bugetul de stat, pentru constructia variantei de ocolire a municipiului Sibiu la standard de autostrada – lucrari ramase de executat – sectiunea 1.

Contractul, in valoare totala de 48.816.180,35 Euro (exclusiv TVA), din care 36.548.385,26 Euro reprezinta contributia Comisiei Europene, are ca scop constructia variantei de ocolire a municipiului Sibiu la standard de autostrada.

Prin lucrarile ce urmeaza a fi executate se are in vedere fluidizarea traficului din zona, precum si reducerea timpului de traversare a municipiului Sibiu.

Contractul de constructie a variantei de ocolire a municipiului Sibiu la standard de autostrada – lucrari ramase de executat – sectiunea 1 a fost atribuit Asocierii Boegl – Geiger – Comtram JV prin licitatie deschisa, beneficiarul final fiind Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A.

Durata de implementare a contractului este de 42 de luni, din care 24 de luni reprezinta perioada de garantie.

Persoane de contact:

Liliana Barna – Director General, DGRFE, Ministerul Transporturilor

Fax: 319.61.78

E-mail: [email protected]

Sursa: Ministerul Transporturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.