Campanie de informare privind fondurile structurale

Ministerul Finantelor Publice (MFP) (Autoritatea de Management pentru Cadrul de Sprijin Comunitar) organizează, in perioada ianuarie-februarie 2007, o campanie de crestere a constientizarii la nivel regional si diseminarii informatiei privind instrumentele structurale.

Campania se va desfasura pe intreg teritoriul tarii si este organizata cu sprijinul proiectului Phare RO 2004/016-772.04.03.02 “Formare profesionala orizontala in domeniul instrumentelor structurale”.

In cadrul acestei campanii, va avea loc in 25 ianuarie 2007, la Bucuresti, un atelier de lucru in vederea prezentarii stadiului procesului de programare si pregatire pentru implementarea fondurilor structurale si de coeziune in Romania, precum si a oportunitatilor de instruire oferite pentru reprezentantii diverselor organizatii din regiunea de dezvoltare Nord Vest.

Lucrarile incep la ora 10.00, si vor avea loc in Universitatea Politehnica Bucuresti, din Splaiul Independentei, nr. 313, Cladirea Rectoratului, sala A-010.

Participantii la acest workshop se pot de asemenea inregistra pentru trainingul cu tema “Dezvoltarea si implementarea proiectelor” care va avea loc in Bucuresti in perioada 21-24 mai 2007.

Trainingul este dedicat reprezentantilor organismelor intermediare precum si beneficiarilor finali si are ca scop familiarizarea acestora cu procedurile necesare pentru realizarea unor proiecte de succes bazate pe fondurile structurale. De asemenea, participantii se pot inregistra si pentru cele doua sesiuni de training organizate pentru Autoritatile de Management, in perioadele 12-15 si 27-28 februarie 2007.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.