Libra Bank: Achizitii auto pentru profesii liberale

Medicii, farmacistii, avocatii si notarii beneficiaza de o oferta speciala de achizitie a autoturismelor OPEL, prin noul parteneriat semnat recent intre Radacini Motors, distribuitor autorizat al mai multor marci auto de renume, si Libra Bank Banca Profesiilor Liberale.

Parteneriatul alatura ofertele complementare ale distribuitorului si bancii, venind in sprijinul acestor specialisti cu un discount la valoarea autoturismului cumparat prin Radacini Motors si acces la finantarea diferentei de plata prin creditele speciale de la Libra Bank dedicate profesiilor liberale.

Reducerile de pret oferite de Radacini Motors acestor categorii speciale de clienti variaza in functie de model, iar procentele valabile pana la 30 iunie sunt de pana la -15% la modelele Opel Astra Sedan, Opel Vectra, Opel Zafira, Opel Meriva, Opel Astra si Astra Classic, Opel Antara si pana la – 12% la modelele Opel Combo Tour, Opel Corsa. Oferta este supusa unor termene si conditii care sunt disponibile in showroom-urile Radacini Motors.

Persoanele si cabinetele active in sectorul medical, farmaceutic si juridic au posibilitatea de a achita aceste modele prin contractarea unui credit auto de la Libra Bank, in conditii speciale pentru profesii liberale:

  • 7 ani perioada maxima de rambursare;
  • 0% comision de acordare;
  • se iau in considerare incasarile cabinetului, nu profitul;
  • 0% comision la plata anticipata a creditului;
  • durata scurta a analizei si acordarii creditului.

Libra Bank – Banca Profesiilor Liberale este, din anul 2003, membra a fondului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, cu investitii de peste 3 miliarde USD in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane USD in Romania.

Structura portofoliului de credite al Libra Bank cuprinde: profesii liberale in proportie de 30%; clienti corporate 47%; clienti persoane fizice 23%. Libra Bank ofera credite, depozite, carduri si alte instrumente financiare dedicate medicilor, farmacistilor, avocatilor, notarilor, consilierilor juridici, executorilor judecatoresti, contabililor autorizati, expertilor contabili, consultantilor fiscali, arhitectilor, psihologilor.

Volumul creditelor acordate profesiilor liberale in 2007 a fost de 83,611,767 RON, reprezentand 31.78% din volumul total al creditelor acordate de Libra Bank. Soldul creditelor pentru profesii liberale valabil la 31.12.2007 era de 124,809,151 RON, Libra Bank estimand pentru anul 2008 o crestere de pana la 50%.

Persoana de contact:

Alina Vasile – Director, Divizia de Marketing si Comunicare Libra Bank

Tel: 021-208.80.21

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.