Express Finance a imprumutat 1 milion euro pentru finantarea IMM-urilor

Express Finance IFN a obtinut un credit in valoare de un milion de euro de la Oikocredit pentru acordarea de finantari microintreprinzatorilor si intreprinderilor mici si mijlocii.

Oficialii Express Finance afirma ca produsele de microcreditare oferite de Express Finance in cadrul acestei finantari vor fi acordate pentru: proiecte de investitii, cresterea efectivului de animale, proiecte in domeniul serviciilor, capital rulant si achizitia de mijloace de transport sau echipamente destinate afacerilor, imbunatatiri ale locuintelor si sporirea eficientei energetice a acestora.

Microintreprinderile si IMM-urile vor putea obtine imprumuturi cu valori intre 1.000 si 25.000 de euro, perioada de rambursare fiind de 36 de luni.

Silke Mueffelmann, directorul general al companiei afirma ca in urmatorii ani, Express Finance prevede o crestere a numarului total de credite acordate la 21.750, volumul acestora urmand sa creasca la 110 milioane de euro, prin concentrarea asupra segmentului de piata cu venituri modeste si mici. Valoarea medie a creditului va fi de 5.000 de euro.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.