Oportunitati de finantare pentru investitii in infrastructura de turism

Astazi, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord Est organizeaza un seminar de informare, la Piatra Neamt, cu privire la domeniul major de interventie 5.2. Domeniul face referire la crearea, dezvoltarea si modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice.

Obiectivele domeniului sunt reprezentate de valorificarea resurselor naturale in scop turistic, diversificarea serviciilor turistice, imbunatatirea calitatii serviciilor de cazare, crearea sau extinderea structurilor de agrement turistic, in scopul cresterii numarului turistilor si a duratei sejurului.

Prin intermediul acestui program vor putea primi finantare obiectivele cu potential turistic din localitatile din mediul urban si cele din mediul rural in care sunt implementate proiecte cu o valoare mai mare de 1.500.000 de euro, precum si statiunile turistice balneare, climatice si balneo-climatice.

Bugetul unui proiect trebuie sa fie intre 700.000 si 85.000.000 lei, iar pentru proiectele care vizeaza modernizarea/extinderea structurilor de cazare si a utilitatilor conexe, bugetul trebuie sa fie intre 700.000 si 17.000.000 lei.

Sursa: Flacara Iasului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.