Comisioane mai mici pentru IMM-uri, prin Pachetul e-discount IMM de la Credit Europe Bank

Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Euope Bank Romania a declarat ca la scurt timp de la lansarea platformei “Direct IMM”, care combina componenta operationala cu cea de creditare, Credit Europe Bank lanseaza Pachetul Operational “e-discount IMM”, prin intermediul caruia, clientii IMM ai bancii pot beneficia de reduceri de pana la 100% a comisioanelor aferente tranzactiilor bancare efectuate printr-o conexiune securizata de internet banking. Prin lansarea acestui pachet, Credit Europe Bank a luat decizia strategica de a reduce costurile operatiunilor bancare efecutate prin internet banking, oferind in acelasi timp o mai mare flexibilitate in efectuarea, de la distanta a acestor operatiuni pentru clientii IMM.

Acest pachet operational “e-discount IMM” are o structura standard. Acesta este alcatuit din: cont curent, internet banking oferit gratuit, prin intermediul acestuia, tranzactiile efectuate au reduceri de pana la 100% a comisioanelor aferente, dar si acces gratuit la Portalul Credit Europe IMM.

“E-discount IMM” se adreseaza IMM-urilor pentru care economisirea timpului, flexibilitatea, gestionarea facila a operatiunilor bancare si mobilitatea pe care le ofera un serviciu de internet banking sunt foarte importante.

De asemenea, Pachetul Operational pentru IMM-uri se vrea a fi un instrument eficient, care va putea permite clientilor, atat accesul modern si rapid la conturile acestora, dar si reducerea costurilor tranzactiilor bancare.

Sursa: Credit EuropeIMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.