O noua sesiune de apeluri pentru proiecte pe POSDRU

Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse – Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane organizeaza in data de 8 iulie 2008 Conferinta Nationala “Perspective strategice privind dezvoltarea capitalului uman in Romania. Tranzitia de la Phare la Fondul Social European. Lansare proiecte strategice in cadrul POS DRU 2007-2013”.

Evenimentul va avea loc la Hotel Novotel Bucharest City Centre din Bucuresti – sala Paris, Calea Victoriei 37B, Sector 1.

In cadrul acestui eveniment vor fi lansate cereri de propuneri de proiecte strategice in cadrul POS DRU 2007-2013 si vor fi prezentate rezultatele implementarii proiectului Phare 2005 “Asistenta tehnica pentru Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si beneficiarii finali, pentru implementarea schemelor de grant pentru masuri active de ocupare, in special pentru tineri, someri de lunga durata si cei aflati in cautarea unui loc de munca din zonele rurale si implementarea schemelor de grant pentru invatarea pe tot parcursul vietii”.

Vor participa: reprezentantii ai Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, ai Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane si ai Directiei Coordonare FSE, reprezentanti ai Organismelor Intermediare POS DRU, precum si alti reprezentanti ai institutiilor publice, sindicatelor, patronatelor, ONG-urilor.

Participarea se confirma la numarul de telefon 021/315.02.08, int. 116, prin e-mail:
[email protected]. Persoana de contact Anca Butnaru.

Agenda evenimentului

Sursa: Autoritatea de Management POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.