La Carei functioneaza un Centru de Informare si Consultanta pentru IMM-uri

In cursul lunii iunie a fost inaugurat in municipiul satmarean Carei Centrul de Informare, Consultanta si Instruire din cadrul Oficiului Teritorial pentru IMM-uri.

Ceremonia inaugurarii a fost urmata de seminarul “Noutati privind sursele de finantare adresate IMM-urilor”, in cadrul caruia au fost prezentate programele OTIMMC adresate IMM-urilor: “Sprijin pentru accesul pe noi piete si internationalizare”, “Sprijin financiar acordat pentru implementarea standardelor internationale in intreprinderile mici si mijlocii” si “Programele cu finantare de la Bugetul de Stat”.

Oficiul pentru IMM-uri (OTIMMC) Satu Mare s-a infiintat prin Ordinul 28/14 iunie 2007 al MIMMCTPL ca organ de specialitate al administratiei publice care ofera servicii de consiliere si informare pentru dezvoltarea IMM-urilor.

Prin Centrul de Informare, Consultanta si Instruire Carei, OTIMMC Satu Mare vine in sprijinul IMM-urilor printr-o gama larga de servicii, dintre care enumeram informarea, consilierea si asistenta pentru accesarea programelor de sprijinire a IMM, facilitarea promovarii produselor si serviciilor IMM pe piata interna si externa, reclame si publicitate, participare la targuri si expozitii.

Sursa: Portalul National de Administrare Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.