Proiect auto de peste 60 milioane Euro

Amrom Automotive SA Campulung vrea sa lanseze productia unui vehicul destinat fermierilor, construit pe o platforma Aro, cu motoare Ford, proiectul ridicandu-se la peste 60 milioane Euro, din care 28 milioane Euro provin din fonduri structurale.

Valoarea proiectului este cuprinsa intre 60 si 80 milioane Euro, iar 28 milioane Euro ar trebui sa provina din fonduri structurale.

Vehiculul va fi destinat fermierilor si uzului agricol, va avea o productie anuala de 15.000 unitati in primul an complet de productie, iar pretul ar trebui sa fie de circa 15.000 Euro, fara TVA.

Odata cu initierea proiectului, numarul de angajati ai Amrom SA ar trebui sa ajunga la 1.500, de la circa 70 in prezent. Pe langa proiectul vehiculului pentru fermieri, fabrica auto face carosari pentru masini cu destinatie speciala, cum ar fi cele pentru transportul explozivilor. De asemenea, compania produce confectii metalice, iar pentru extinderea activitatii si pe acest segment a avut loc o majorare de capital de la 1,2 milioane lei, la trei milioane lei.

Sursa: Buna Ziua Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.