Oportunitati de finantare nerambursabila

In data de 15 iulie 2008, a avut loc, la Prefectura Botosani, seminarul de informare despre oportunitatile de finantarea nerambursabila din Fondul Social European, organizat de catre Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Nord-Est, prin intermediul Agentiei Judeteane pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani.

Scopul seminarul a fost oferirea de informatii utile potentialilor beneficiari in elaborarea si completarea cererilor de propuneri de proiecte de grant in trei mari domenii din Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.

Participantii au primit informatii despre anumite domenii, cum ar fi: promovarea culturii antreprenoriale, formarea profesionala si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii si dezvoltarea si implementarea masurilor active pentru ocupare.

David Salgau declara ca se cauta ca din Fondul Social European sa se atraga fonduri pentru instruirea si formarea profesionala a cetatenilor atat din mediul urban, cat si din mediul rural.

Valoarea proiectelor este 1,8 milioane de lei la 18 milioane de lei, grantul fiind de maxim 75% din valoare proiectului.
Termenul de depunere a acestora este mijlocul lunii septembrie cu o durata de implementare de maxim trei ani.

Sursa: Evenimentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.