Sesiune de finantare a proiectelor pentru administratia publica

Ministerul Internelor si Reformei Administrative, in calitate de autoritate de management pentru Programul Operational de Mediu “Dezvoltarea capacitatii administrative”, anunta lansarea cererilor de proiecte fara termen limita de depunere.

Apelul se refera la Axa 1, “Imbunatatiri de structura si proces ale managementului de politici publice”. Proiectele ce vor fi depuse, trebuie sa aiba o valoarea minima de 22000 de lei. Pentru acest program, suma totala alocata este de 19,6 milioane lei.

Se pot depune proiecte privitoare la dezvoltarea si furnizarea programelor de instruire, inclusiv realizarea de materiale didactice in domenii relevante pentru administratia publica.

De asemenea, se pot depune si proiecte referitoare la achizitiile publice, certificatul de conducere a calculatorului (ECDL), limbile straine, dezvoltarea de proiecte, licitarea si managementul proiectelor.

Un alt element important il reprezinta activitatea care se refera la schimbul de bune practici si seminarii, precum si la consultanta si studiile pentru realizarea de analize sau diagnoze institutionale.

Sursa: Evenimentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.