Targul de Consultanta, Finantare, Proiecte Europene – EUROMONEY 2008

Targul se va desfasura la Bucuresti in perioada 12-14 noiembrie 2008. Fiind o expozitie specializata tip “business-to-business”, EUROMONEY 2008 este deschisa catre vizitatori specializati si grupuri de afaceri, asigurand contacte intensive si intalniri de afaceri intre specialisti si beneficiarii proiectelor de finantare.

Sunt invitati: firme de consultanta, firme specializate in elaborarea de proiecte finantate din fonduri europene, institutii de finantare alternativa, banci, brokeri de credite, ministere, si alte institutii publice implicate in administrarea fondurilor europene.

Expozitia este sustinuta activ de o serie de evenimente conexe, conferinte, simpozioane si prezentari. Targul va beneficia de sponsorizari si parteneriate media care vor asigura o excelenta vizibilitate acestui eveniment.

Compania EVOLORE ofera participantilor servicii integrate de promovare, de la consiliere, planificare si organizare, pana la conferinte de presa, publicitate si PR.

Participantii sunt inscrisi gratuit in catalogul EuroMoney – Consultanta si finantare, precum si pe Web site-ul dedicat evenimentului. Catalogul va fi distribuit vizitatorilor la intrarea in targ.

Pentru mai multe informatii:

tel: 031-8053267

mobil: 0730007310, 0730006310

fax: 031-8053270

[email protected]

http://www.evolore.com

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.