CreditEXPO soseste in septembrie la Cluj

Bancile, brokerii de credite si insitutiile financiare nebancare din Cluj au acum o noua modalitate de a-si face cunoscute produsele: CreditEXPO, primul targ de credite din Romania, va sosi intre 12 si 14 septembrie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj. Desi mai este o luna pana la inceperea targului, si-au anuntat deja participarea nume precum: Bank Leumi, Banca Romaneasca, Atlassib Leasing.

Evenimentul isi propune sa reuneasca cele mai noi oferte de creditare, leasing si refinantare din domeniu, disponibile publicului clujean. Peste 1.000 de persoane fizice si juridice sunt asteptate sa treaca pragul CreditEXPO in cele trei zile de expozitie. Vizitarea targului este o oportunitate pentru cei interesati de a primi informatii si consultanta asupra unei palete variate de oferte financiare.

Cluj este al treilea oras in care va fi organizat CreditEXPO in 2008, dupa Iasi (aprilie 2008) si Constanta (iunie 2008). Itinerariul CreditEXPO se incheie anul acesta cu editia din Bucuresti, ce va avea loc intre 10-12 septembrie, la Bucuresti, la World Trade Plaza.

“Experienta acumulata in cadrul celorlalte editii ale targului ne-au ajutat sa intelegem faptul ca organizarea unui astfel de eveniment difera de la o zona la alta. In primul rand publicul este diferit, prin urmare si modul de abordare trebuie sa fie diferit. Pe de alta parte, ne bucura faptul ca si institutiile locale au inteles beneficiile participarii la un astfel de eveniment. Speram ca editia din Cluj sa fie bine primita si apreciata, atat de catre expozanti, cat si de catre publicul vizitator”, au declarat organizatorii CreditEXPO.

Pentru informatii suplimentare:

Cristina Udrescu, Creative Brand Communication

Tel: 021.232.1377

E-mail: [email protected]

Website: www.creditexpo.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.