CreditEXPO soseste la Cluj peste 10 zile

CreditEXPO – primul targ de credite din Romania – soseste la Cluj peste 10 zile. Intre 12 si 14 septembrie, CreditEXPO va reuni in cadrul Casei de Cultura a Studentilor din Cluj cele mai noi oferte de creditare, leasing si refinantare oferite de banci, brokeri de credite si institutii financiare nebancare. Printre expozanti se afla atat institutii care au participat la eveniment inca de la prima editie: Banca Romaneasca, Bank Leumi, Finzoom, cat si noi parteneri ai evenimentului: ING Bank, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Marfin Bank Romania, Atlassib Leasing IFN.

Targul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, interesate de obtinerea unui tip de credit sau a unei forme de finantare. Peste 1.000 de persoane fizice si juridice sunt asteptate sa treaca pragul CreditEXPO in cele trei zile de expozitie, pentru a beneficia de informatii si consultanta gratuita pentru diverse oferte financiare.

CreditEXPO poate fi vizitat intre 12 si 14 septembrie, in urmatorul interval orar: vineri, 12 si sambata, 13 septembrie : 10:00 – 18:00; duminica, 14 septembrie: 10:00 – 16:00. Accesul publicului este liber.

Cluj este cel de-al treilea oras care gazduieste CreditEXPO in 2008, dupa Iasi (aprilie 2008) si Constanta (iunie 2008). Itinerariul CreditEXPO se incheie anul acesta cu ce-a de-a doua editie organizata in Bucuresti, ce va avea loc intre 10-12 septembrie, la World Trade Plaza.

“CreditEXPO Cluj nu este ultima manifestare a targului de anul acesta, fiind urmata de CreditEXPO Bucuresti. Ne bucuram sa constatam ca spatiul expozitional al editiei din Bucuresti este deja ocupat in proportie de 50%. La fel ca si anul trecut, in prima zi a CreditEXPO Bucuresti va avea loc si conferinta business-to-business CrediTALK. Ne dorim sa reunim in cadrul acestei conferinte toate institutiile sau asociatiile direct implicate in domeniul creditarii si sa aducem in dezbatere punctele fierbinti de pe agenda acestora”, au declarat organizatorii CreditEXPO.

CreditEXPO este organizat de agentiile de relatii publice si comunicare Creative Brand Communication si Plus Media. Primul targ de credite din Romania – CreditEXPO 2007 – s-a desfasurat in perioada 21 – 23 septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucuresti.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.