Iasi: Trei angajati in plus la Primarie pentru fonduri europene

Municipalitatea are nevoie de angajati care sa aduca fonduri europene. La prima sedinta a Consiliului Local va fi propusa suplimentarea organigramei cu inca trei posturi.

“In cazul in care se va aproba modificarea organigramei, se va organiza concurs pentru ocuparea posturilor. Va fi si un post de director adjunct la Directia de Programe si Servicii pentru Comunitate. Celelalte doua sunt posturi de inspector in cadrul Serviciului de Management al Proiectelor”, a declarat Andrei Trofor, purtatorul de cuvant al Primariei.

In prezent, Directia de Programe este condusa de Cosmin Coman, un apropiat al primarului Gheorghe Nichita inca din perioada in care edilul era la conducerea RAJAC, actuala SC Apa Vital. “Avem nevoie de oameni pentru ca Iasul este pol de crestere si putem obtine pana la 113 milioane de euro fonduri nerambursabile. Adica putem face proiecte cu valoare totala de 150 milioane de euro. Vom avea nevoie de oameni si pentru implementarea acestor proiecte”, a afirmat Coman.

Unul dintre posibilii candidati pentru functia de director adjunct ar putea fi Claudia Stoica, actualul director de Dezvoltare in cadrul Consiliului Judetean.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.